Verhoog de kwaliteit van leven van cliënt en professional

Abena Nova heeft een positieve impact op voor iedereen die ermee werkt. Bekijk de voordelen voor cliënten, zorgprofessionals en organisaties.

ABENA-Nova_Quality-time-with-residents-1_icon_CMYK_600x600px

Blije bewoners en familie

ABENA-Nova_Watch-2_icon_CMYK_600x600px

Besparing van tijd en kosten

abena nova slim incontinentiemateriaal

Geïntegreerde sensor

ABENA-Nova_Icon-Heartbeat-1_600x600px

Minder ziekteverzuim​

abena nova slim incontinentiemateriaal

Prijswinnend

ABENA-Nova_Icon-Sustainability-2_600x600px

Duurzame keuze

Abena Nova, het slimme incontinentiemateriaal is er voor jou

Abena Nova slim incontinentiemateriaal is ontwikkeld om het welzijn van cliënten en zorgprofessionals te verbeteren. Dat resulteert in verschillende verbeteringen van de zorg: cliënten worden precies op tijd verschoond, niet te vroeg, niet te laat. Ook verbetert de nachtrust, omdat ze alleen wakker gemaakt worden als verschoning nodig is. Voor zorgmedewerkers betekent de inzet van Abena Nova een verlichting van de werkdruk. De afname van onnodige verschoningen vermindert de fysieke belasting en creëert tijd en ruimte voor andere zorgtaken. Organisaties ervaren een toename van de kwaliteit van basiszorg. een afname van het ziekteverzuim onder werknemers, en een daling van de kosten van continentiezorg.

Samengevat: Abena Nova creëert meer grip op goede zorg voor organisaties, zorgverleners én bewoners en familie. Ontdek jouw voordelen via onderstaande pagina’s. 

Abena Nova eBook

Ervaringen met Abena Nova van beleidsmakers, managers en zorgverleners in de praktijk. Download het eBook de impact van slim incontinentiemateriaal

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: