Schoon en veilig werken in de wereld van beauty en wellness

Hygiëne in de schoonheidsbranche is enorm belangrijk, dus voldoe aan de verwachting van jouw klant. Met goede hygiëne bescherm je jouw klanten, maar ook jezelf. ABENA voorziet je van optimale bescherming en hygiëne.

Alles weten over hygiënisch werken?

Neem contact op
met onze specialisten

Onderzoeksbankpapier voor behandelstoel of behandeltafel ABENA

Uitgelicht 

Onderzoeksbankpapier

Wil je je klanten de meest hygiënische omgeving bieden, dan hoort daar ook een schone behandelstoel of -tafel bij. Deze houd je eenvoudig schoon met onderzoeksbankpapier.  

Bij ABENA vind je onderzoeksbankpapier op rol van verschillende afmetingen, met of zonder perforatierand.

Onze professionele producten voor de beauty-branche

Productgroepen

Handschoenen

Beschermende kleding

Papier

Schoonmaak

Afvalmanagement

Zekerheid en vertrouwen staan voorop

Certificeringen en wetgeving

Kwaliteitscontrole, volledige traceerbaarheid en uitgebreide documentatie stellen wij als standaard. Wij vinden het belangrijk om je vertrouwen te winnen en behouden. ABENA Groep is gecertificeerd volgens: ISO 9001, ISO14001, ISO50001, FSC en PEFC. 

Uit ons kenniscentrum

Handschoenen voor hygiëne en bescherming in de beautybranche | ABENA

Belang van handschoenen in de beautybranche

Het dragen van handschoenen in de beautybranche kan het verschil maken in termen van veiligheid en hygiëne.
Wereldwijd meer dan 38.000 producten

Eigen productie en wereldwijde, lokale inkoop

ABENA is vertegenwoordigd in meer dan 55 landen en telt wereldwijd 17 vestigingen. Naast de eigen productie heeft de ABENA Group een uniek wereldwijd sourcing netwerk, met producten uit o.a. China, Vietnam en Turkije. De combinatie van Nederlandse marktkennis en lokale kwaliteitscontroles van inkopers op locatie geeft ABENA een grote mate van flexibiliteit. Zo kunnen we klanten een constante kwaliteit bieden, die op tijd geleverd wordt.

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke product eigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee. Ga naar contact

ABENA Because we care beauty

Over ABENA

Because we care

ABENA is van oorsprong een Deens familiebedrijf, waar altijd aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is. Onze producten zijn voorzien van diverse toonaangevende milieukeurmerken, zoals het FSC®-keurmerk, Cradle-to-Cradle, ISO-certificaten en MVO keurmerken. Ook van de leveranciers waarmee we samenwerken, verwachten we dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidsstandaarden. Zo willen we een verschil maken voor de maatschappij én voor het milieu.