Een optimale beleving dankzij hygiëne

Lever jij aan klanten in de horecabranche? Dan weet jij als geen ander dat jouw afnemers optimale voedselveiligheid willen garanderen. Daarom vind jij bij ABENA hoogwaardige foodservice disposables voor horecagelegenheden. 

ABENA nitril handschoenen zwart

Uitgelicht product

Nitril handschoenen van ABENA

Handschoenen zijn een onmisbaar beschermingsmiddel bij de verwerking van voedsel, zowel in koude, natte als warme omstandigheden. Nitril handschoenen kunnen gebruikt worden voor alle handelingen, ook voor de verwerking van vette vis bijvoorbeeld. Daarnaast hebben nitril handschoenen het voordeel dat er geen ontwikkeling  voor een latexallergie kan ontstaan.

Professionele producten voor hygiënische voedselverwerking

Productgroepen

Handschoenen

Beschermende kleding

Papier

Schoeisel

Schoonmaak

Afvalmanagement

We zorgen voor jou

Veiligheid en keurmerken

waliteitscontrole, volledige traceerbaarheid en uitgebreide documentatie stellen wij als standaard. Wij vinden het belangrijk om je vertrouwen te winnen en behouden. ABENA Groep is gecertificeerd volgens: ISO 9001, ISO14001, ISO50001, FSC en PEFC. 

Uit ons kenniscentrum

Wat is het verschil tussen food grade, food safe en FDA compliant | ABENA

Wat is het verschil tussen Food Grade, Food Safe en FDA Compliant?

Veiligheid van voedsel is onvermijdelijk. Ontdek de termen 'Food Grade', 'Food Safe' en 'FDA Compliant' voor voedselgeschiktheid.
> Lees meer
Constante kwaliteit belangrijk voor de voedingsindustrie - ABENA

Tips bij het kiezen van duurzame alternatieven voor plastic

De vraag naar duurzame alternatieven stijgt. Groothandels vinden kwaliteitscontrole bij nieuwe leveranciers uitdagend. Hier zijn tips.
> Lees meer
Verbod op single use plastic - welke alternatieven zijn er | ABENA

EU-wetgeving single use plastics: dit moet je weten

EU-wetgeving verbiedt single use plastics met alternatieven. Cruciaal voor 70% van zwerfvuil op zee in Europa.
> Lees meer
Wereldwijd meer dan 38.000 producten

Eigen productie en wereldwijde, lokale inkoop

ABENA is vertegenwoordigd in meer dan 55 landen en telt wereldwijd 17 vestigingen. Naast de eigen productie heeft de ABENA Group een uniek wereldwijd sourcing netwerk, met producten uit o.a. China, Vietnam en Turkije. De combinatie van Nederlandse marktkennis en lokale kwaliteitscontroles van inkopers op locatie geeft ABENA een grote mate van flexibiliteit. Zo kunnen we klanten een constante kwaliteit bieden, die op tijd geleverd wordt.

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee.

Laden
ABENA Professional HoReCa - Because we care

Over Abena

Because we care

Abena is van oorsprong een Deens familiebedrijf, waar altijd aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is. De producten van Abena zijn voorzien van diverse toonaangevende milieukeurmerken, zoals het FSC®-keurmerk, Cradle-to-Cradle, ISO-certificaten en MVO keurmerken. Ook van de leveranciers waarmee we samenwerken, verwachten we dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidsstandaarden. Zo willen we een verschil maken voor de maatschappij én voor het milieu.