Kenniscentrum - Food
Bron van expertise en innovatie
- Bijgewerkt op oktober 22, 2024
Bron van expertise en innovatie
Je bevindt je in het kenniscentrum van ABENA. Op deze plek delen we onze kennis over veiligheid, hygiëne en persoonlijke bescherming, gericht op professionals in de voedingsindustrie.
Bij ABENA zijn we met regelmaat betrokken bij de specifieke uitdagingen en gestelde eisen die de voedingssector met zich meebrengt. Daarom leveren wij meer dan alleen hoogwaardige producten. We helpen onze relaties met kennis en blijven altijd geïnformeerd. Onze kennisartikelen zijn nauwkeurig afgestemd op actualiteiten en relevante ontwikkelingen. De informatie is zorgvuldig samengesteld door onze product- en marktdeskundigen, partners binnen de voedingsindustrie en sluit aan op de nieuwste trends, technologieën en wetgeving.
Uit ons Food kenniscentrum
HACCP-principes en BRC/IFS-kwaliteitsnormen borgen voedselveiligheid
Desinfecteren is belangrijk maar maak eerst goed schoon
Wat is het verschil tussen Food Grade, Food Safe en FDA Compliant?
Kleurcodes geven duidelijkheid en veiligheid bij voedselproductie
Varkenspest, wat is het en hoe voorkom je het?
Vogelgriep wat is het en hoe bescherm je jezelf
Trends in voedselverwerking
Kennismaken of een vraag stellen?
Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten.
Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke product eigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee.