Professionele reiniging en hoogwaardige desinfectie

Schoonmaken en desinfecteren zijn essentieel bij het onderhoud van elke omgeving en werkruimte. Ontdek bij ABENA een wereld aan reinigingsmiddelen en beschermingsproducten, een compleet assortiment voor jou. 

Brochure 'Gegarandeerde
voedselveiligheid'

Neem contact op
met onze specialisten

Uitgelicht

Puri-Line, dé oplossing voor duurzame reiniging!

Duurzaamheid en hygiëne zijn thema’s die actueel zijn in vrijwel elke organisatie. Bij ABENA willen we graag een bijdrage leveren om infecties en kruisbesmettingen te voorkomen met duurzame oplossingen.

Puri-Line bestaat uit een unieke lijn kwalitatief hoogwaardige reinigingsproducten en -materialen. Puri-Line producten zijn goed voor het milieu maar ook voor de mensen die ermee werken. Het zijn altijd veilige producten, zonder gevaarlijke stoffen, veroorzaken geen allergieën of huidirritaties en zijn niet schadelijk bij inademing.

Professionele reinigingsmiddelen en schoonmaakmateriaal

Productgroepen

We zorgen voor jou

Veiligheid en keurmerken

Veiligheid staat altijd voorop en al onze producten zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Onderschreven door onze milieu- en kwaliteitskeurmerken zoals het Nordic Swan Ecolabel, FSC keurmerk en ISO certificeringen. Meer weten?

Uit ons kenniscentrum

Verbod op single use plastic - welke alternatieven zijn er | ABENA

EU-wetgeving single use plastics: dit moet je weten

EU-wetgeving verbiedt single use plastics met alternatieven. Cruciaal voor 70% van zwerfvuil op zee in Europa.
> Lees meer
voldoen aan eisen volgens HACCP - ABENA

HACCP-principes en BRC/IFS-kwaliteitsnormen borgen voedselveiligheid

Voedselproductie volgt strenge normen zoals HACCP, BRC en IFS voor risicobeheersing. Deze blog verheldert deze standaarden.
> Lees meer
reinigen of desinfecteren in de voedingsindustrie ABENA

Desinfecteren is belangrijk maar maak eerst goed schoon

Reinigen verwijdert vuil, desinfecteren doodt bacteriën. Beide zijn essentieel in voedselveiligheid. Ontdek het verschil in onze blog.
> Lees meer

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke product eigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee. Ga naar contact

ABENA Professional Cleaning - Because we care
Over ABENA

Because we care

Abena is van oorsprong een Deens familiebedrijf, waar altijd aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is. De producten van Abena zijn voorzien van diverse toonaangevende milieukeurmerken, zoals het FSC®-keurmerk, Cradle-to-Cradle, ISO-certificaten en MVO keurmerken. Ook van de leveranciers waarmee we samenwerken, verwachten we dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidsstandaarden. Zo willen we een verschil maken voor de maatschappij én voor het milieu.