Assortiment Cleaning

Bekijk het volledige aanbod in hoogwaardige schoonmaakmaterialen van ABENA. Onze aandacht voor kwaliteit, certificeringen en duurzaamheid dragen bij aan een geschikt assortiment voor elke organisatie.

Het team van hygiëne experts staat voor je klaar voor al jouw vragen! Ons totaalaanbod maakt inkopen makkelijk, daarnaast ben je verzekerd van producten die doen wat je verwacht. Win-win!   

Professionele producten voor hoogwaardige schoonmaak

Productgroepen

Handschoenen

Schoonmaak

Afvalmanagement

Beschermende kleding

Papier

Meer weten? Stel jouw vraag aan Support

Wil je meer weten over het assortiment? Lobke en Willem van Sales Support staat voor je klaar. Mail ons met jouw vraag of bel ons

Reiniging met ABENA's merken

Kies voor jouw assortiment schoonmaak- en hygiëneproducten bij ABENA. Ook lanceren we binnenkort een uniek product in ons cleaning assortiment.

 

Puri-Line reinigingsmiddelen

Leer het merk Puri-Line kennen – ABENA’s eigen schoonmaakassortiment met Scandinavisch Ecolabel, huidvriendelijk en effectief.

 

Moppen, bezems, trekkers en doeken

 

Moppen, bezems en microvezeldoeken. Met ABENA’s microvezeldoeken kies je voor resultaat. 

Met onze Soft serie verwijder je tot 99,9% van de aanwezige bacteriën. Deze doek beschikt over het Nordic Ecolabel. Dit is een garantie dat een product in alle fasen van zijn levenscyclus voldoet aan de hoogste kwaliteits-, gezondheids- en milieueisen.

Kies voor hoogwaardige handschoenen

Zorg voor een gezonde huid, door medewerkers te beschermen met geschikte handschoenen. Wist je dat wij óók handschoenen bieden die extra robuust zijn, voor het zware werk?

Beschermende kleding

Ons assortiment voldoet aan Europese wetgeving en regelgeving zoals HACCP . Voor optimale hygiëne bieden we persoonlijke beschermingsmiddelen voor gehoor, hoofd, ogen, handen, lichaam en voeten en voor alle toepassing in alle situaties.

Afvalmanagement

Waar gewerkt wordt, ontstaat afval. Dat is een gegeven. Zorg dat je afval snel en goed verpakt en afvoert. Stevige zakken waar nodig, dun waar mogelijk. We kijken met je mee én bieden je de beste optie. 

Hygiënepapier

Jouw assortiment hygiënepapier vind je hier. Ontvang de door jouw gewenste kwaliteit en kies voor duurzame opties. Toiletpapier, vouwhanddoeken, poetspapier en de bijbehorende dispensers. Ook beschikbaar in private label, dus bied jouw eigen merk aan.

Over Abena

Because we care

Abena is van oorsprong een Deens familiebedrijf, waar altijd aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is. De producten van Abena zijn voorzien van diverse toonaangevende milieukeurmerken, zoals het FSC®-keurmerk, Cradle-to-Cradle, ISO-certificaten en MVO keurmerken. Ook van de leveranciers waarmee we samenwerken, verwachten we dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidsstandaarden. Zo willen we een verschil maken voor de maatschappij én voor het milieu.

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee.