Proefpakketten

Proefpakketten bestellen

Omdat de keuze van incontinentiemateriaal cliënt- en wensgebonden is, hebben wij een extra service voor jou als zorgprofessional: onbeperkt gratis proefpakketten.

Je kunt als zorgprofessional hier proefpakketten bestellen. Log in en kies het proefpakket dat je graag wilt ontvangen. Heb je nog geen login? Neem dan contact op met het Abena Adviesteam. Bel 0485 34 34 44 of stuur een mailtje naar support@abena.nl. 

Je kunt het proefpakket naar de zorginstelling laten sturen, of rechtstreeks naar je cliënt. En bevalt het product niet, dan zit je nergens aan vast en kun je gewoon een ander product proberen. Zo helpen we jou in je zoektocht naar de beste zorg voor je cliënt. 

Producten bestellen

Wil je producten bestellen voor een cliënt of voor je zorginstelling? Dat kan op twee manieren: bestel voor cliënten via de webshop voor consumenten of neem contact met ons op voor een login in ons bestelsysteem: Abena Adviesteam 0485 34 34 44 of support@abena.nl. Ben je al klant? Log dan in via E-see Net

Producten bestellen voor een cliënt

Incontinentieproducten worden door iedere Nederlandse zorgverzekeraar vergoed mits je cliënt hiervoor een indicatie heeft. In een enkel geval wil een cliënt de producten onvergoed kopen of hij of zij heeft meer producten nodig dan de zorgverzekering vergoedt. Je cliënt kan voor deze en alle andere producten voor de basiszorg (denk aan huidverzorgingsproducten of handschoenen en beschermende kleding) terecht in de Abena webshop

Producten bestellen voor een zorginstelling

Je kunt continentiezorg-, huidverzorgings-, infectiepreventie- en facilitaire producten producten gemakkelijk en snel bestellen via het bestelsysteem van je zorginstelling dat gekoppeld is aan ons systeem ‘E-See Net’. Je kunt ook contact met ons opnemen voor een offerte. Dit geldt voor alle producten, dus ook voor producten die niet binnen ons contract met jouw zorginstelling vallen.

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Onze zorggebieden

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

incontinentie abena zorginstellingen producten leverancier

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: