Assortiment Food

Jouw productieprocessen optimaal laten verlopen en continuïteit bieden, dat is onze focus. Met kennis van product én veiligheidseisen, weten we jou te ondersteunen. Je weet dat je kiest voor zekerheid als je samenwerkt met ABENA.

Ontdek ABENA’s populairste handschoenen voor voedselverwerking. Ben jij al bekend met de THOR Ultra Though handschoenen, de DPL Nova 38 of DPL Ruf-it hittebestendige variant?

Professionele producten voor hygiënische voedselverwerking

Productgroepen Food industry

Handschoenen

Beschermende kleding

Papier

Schoeisel

Schoonmaak

Afvalmanagement

Meer weten? Stel jouw vraag aan Support

Wil je meer weten over het assortiment? Lobke en Willem van Sales Support staat voor je klaar. Mail ons met jouw vraag of bel ons

Kies voor hoogwaardige handschoenen

Bescherm medewerkers optimaal door de juiste handschoenen te selecteren. Handschoenen dragen bij aan bescherming van jouw product, hygiënisch werken en voedselveiligheid. Als verwerker van voedsel is de noodzaak van naleving van voedselveiligheidsnormen bekend. Of het nu gaat om direct contact met voedsel, het hanteren van gekoelde, bevroren of verwarmde producten. Elk proces óf product vereist specifieke handschoenen. Daag jij ons uit met jouw wensen en eisen?

 

3

Nitrilhandschoen DPL Interface Plus

Extra sterke huishoudhandschoen voor het ruige werk. Beschermt tegen olie, schoonmaakmiddelen, vuil enz. Goedgekeurd voor het hanteren van alle soorten voedsel. Getextureerd op vingers en handpalm.

Snijbestendige gebreide handschoen, THOR Cut F

Snijbestendige handschoen gebreid in 13G HPPE snijbestendige draad. Nitrilcoating in de handpalm. Zachte en soepele handschoen met zandkleurige afwerking.

 

Test ABENA en oordeel zelf

Wil jij alles weten over ons assortiment, maar wil je eerst zélf ervaren of we de producten van jouw keuze hebben?

We laten je graag kennismaken met onze hygiëneproducten en persoonlijke bescherming.

Serge Kramer Regio West | Hygiene Paper Specialist
Mail of bel 06-83 79 89 15
serge abena
Bart Bekooij Regio Zuid | Food Industry Specialist
Mail of bel  06-12 85 23 53
bart abena
Ellen Dommerholt Regio Noord-Oost | Cleaning Specialist
Mail of bel 06-82 61 94 01
ellen abena
13

Beschermende kleding voor voedselveiligheid

Maak de werkomgeving hygiënisch schoon met onze persoonlijke beschermingsmiddelen. Kies zorgvuldig de juiste beschermingsuitrusting voor elke taak in de voedselproductie. Ons assortiment voldoet aan Europese wetgeving en regelgeving zoals HACCP en CE. Voor optimale hygiëne bieden we persoonlijke beschermingsmiddelen voor het hele lichaam, voor gehoor, hoofd, ogen, handen, lichaam en voeten en voor alle toepassing in alle situaties in de voedselproductie. 

Het team van hygiëne experts denkt graag met je mee!

Reiniging met Puri-Line

Hoe houd jij de omgeving schoon? Vereenvoudig het werk voor jouw team met schoonmaak- en hygiëneproducten die bijdragen aan een schone omgeving. We zorgen dat álles binnen handbereik is:

Papier
Hygiënepapier, beschikbaar in blauw voor zichtbare controle in het proces.

Schoonmaaktools
Dweilen, bezems en microvezeldoeken.

Reinigingsmiddelen
Leer Puri-Line kennen – ABENA’s eigen schoonmaakassortiment met Scandinavisch Ecolabel, huidvriendelijk en effectief. 

Schoeisel

Ben jij al bekend met Sika? Stevige, robuuste werkschoenen voor in de industrie. Wij leveren jou hoogwaardige werkschoenen voor elke denkbare werkruimte. Vertel ons over de omstandigheden waarin jouw werknemers werken, wij weten welke schoenen hen helpen om veilig te werken. 

 

Afvalbeheer

Waar gewerkt wordt, ontstaat afval. Dat is een gegeven. Zorg dat je afval snel en goed verpakt en afvoert. Stevige zakken waar nodig, dun waar mogelijk. We kijken met je mee én bieden je de beste optie. 

 

Afscherming met PE-producten

Na het verwerken van grondstoffen en tussenproducten tot jouw eindproduct, is het tijd om de uitvoer van producten te organiseren. Ook dan is bescherming nog steeds prioriteit! Met kratzakken en pallethoezen is jouw uitvoer tot in de puntjes verzorgd.

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen enkele werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke product eigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee. Ga naar contact