Grip op
goede zorg

De beste hulp bij goede zorg

Goede zorg geven. Dag in, dag uit. Daar sta jij voor. Wij van Abena kunnen jou daarbij helpen. Met onze producten en diensten voor de basiszorg. Want de beste zorg, begint bij goede basiszorg. Goede basiszorg gaat verder dan alleen producten. Het vraagt om een allesomvattende aanpak die grip geeft op goede zorg. Zodat jij, als professional, tijd en ruimte krijgt om mensen écht aandacht te geven. Precies datgene waarom je ooit voor de zorg hebt gekozen.

Ronde van aandacht

we helpen je graag

Bespaar tijd, kosten én verbeter kwaliteit met Abena’s ronde van aandacht. Voor grip op een goede zorg. 

Of bekijk alle tools

Aandacht voor kwaliteit van zorg

Onze aanpak noemen wij: de Ronde van Aandacht. Tien Aandachtspunten die nu veel tijd kosten. Maar die met de juiste producten en de juiste hulp er niet bij hoeven te horen.`Zodat zaken die de kwaliteit van zorg beïnvloeden zoals natte bedden, een rode huid en lastige dingen zoals schaamte minder vaak voorkomen.

Door basiszorg binnen jouw organisatie aan de hand van deze tien punten te benaderen zie je snel en makkelijk waar nog iets te verbeteren valt. 

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Onze zorggebieden

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: