Beste hulp bij goede basiszorg

Goede zorg geven. Dag in dag uit. Daar sta jij voor. En wij van Abena kunnen jou daarbij helpen. Als leverancier van incontinentiemateriaal? Horen wij je denken. Ja, als specialist in producten voor de basiszorg staan wij voor het bieden van de beste hulp. Door het leveren van goede en betrouwbare producten én het geven van het beste advies. Waardoor jij als zorgprofessional grip krijgt op goede zorg.

Het beste advies

Met onze Deense roots ben je bij Abena aan het juiste adres voor duurzame kwaliteitsproducten. Producten die jou helpen de beste basiszorg te bieden. Op het gebied van continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitaire taken in de zorg. Maar het gaat bij ons verder dan het leveren van een goed en betrouwbaar product. We willen zorgprofessionals écht helpen om de beste hulp te bieden aan mensen die zorg nodig hebben. Dat doen we met persoonlijk en goed advies.

 

Je kunt op deze pagina doorklikken naar online advies. Advies gebaseerd op ervaringen uit de zorgpraktijk. Want praktijkervaring staat centraal in alles wat we doen. De specialisten van Abena staan naast jou als zorgprofessional. Zodat we weten wat er speelt. En zodat onze oplossingen écht de beste hulp bieden.

Graag persoonlijk advies?

Neem dan contact op met het Abena Adviesteam. Karin, Vera, Miranda, Lien of Marjolein helpen je graag verder. 0485 58 11 50

Waar kun jij de beste hulp bij gebruiken?

Wil je instructies over de toepassing van onze producten? Lees je liever over casuïstiek? Of wil je meer informatie over specifieke onderwerpen zoals incontinentie bij dementie, het voorkomen van infecties of het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen? De beste hulp hebben wij voor je verzameld in de volgende concepten:

Continentiezorg

Continentiezorg gaat om zoveel meer dan het kiezen van het juiste product. Natuurlijk is productkeuze belangrijk om natte bedden en een rode huid te voorkomen. Maar kwaliteit van continentiezorg gaat verder. Het gaat bijvoorbeeld ook over zelfredzaamheid, waardigheid en het tegengaan van verspilling.

Bekijk de beste hulp bij continentiezorg

huidverzorging abena zorginstellingen producten leverancier

Huidverzorging

Een gezonde huid draagt bij aan de gezondheid en welzijnsgevoel van cliënten. Huidproblemen wil je daarom het liefst voorkomen of wanneer er sprake is van een rode huid, wil je deze op een goede manier behandelen. Wat is de juiste behandeling van een rode huid? Of hoe behandel je een huid die vaak in aanraking komt met urine en/of ontlasting?

Advies over de juiste huidverzorging

Infectiepreventie

Bij Abena helpen we zorg- en facilitaire professionals graag om de verspreiding van infecties tegen te gaan. We helpen je alert te zijn op de overdracht van ziekteverwekkers, de juiste maatregelen te nemen en de juiste producten te gebruiken. Zo minimaliseer je de kans op besmetting.

Advies over infectiepreventie

Facilitair

Een schone en veilige werk- en leefomgeving is een belangrijke voorwaarde om goede zorg te verlenen. Maar hoe doe je dat op een ergonomische en duurzame manier? En hoe reinig je onzichtbaar vuil op een juiste manier? Het creëren en behouden van een schone en veilige zorgomgeving is niet eenvoudig. We helpen je graag om te zorgen voor een hygiënische werkplek en om infecties tegen te gaan.

Bekijk de beste hulp bij facilitair management

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: