Diensten en tools voor professionals

Samen voor goede zorg

Goede zorg geven, dag in dag uit. Daar sta jij voor. Wij geloven dat we samen het verschil maken voor cliënten. Door kwalitatief goede zorg te bieden. Kwaliteitsproducten dragen bij aan het leveren van kwaliteit van zorg. Maar dat niet alleen. Ook tijd en persoonlijke aandacht spelen een belangrijke rol in het bieden van goede zorg. En daar geven wij van Abena je graag grip op.

Onze diensten

Naast het selecteren van de juiste hulpmiddelen om de beste zorg te bieden, denk hierbij aan continentiezorgproducten, huidverzorgingsproducten, infectiepreventieproducten en facilitaire producten, zijn goed afgestemde zorgroutines en -handelingen van groot belang.

Of je nu werkt in een thuiszorgorganisatie of in een zorginstelling. De beste zorg begint bij goede basiszorg. En daar willen wij jou bij helpen met onderstaande diensten.

consultancy op aanvraag abena

Consultancy

Lees meer
proefpakket gratis bestellen

Proefpakketten

Lees meer

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Onze zorggebieden

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: