Voor trotse voedselverwerkers

Schoon en veilig werken voor hoogwaardige voedingsproducten

Verwerk jij voedingsmiddelen als zuivel, kant-en-klaar maaltijden of vega producten? Dan is hygiëne een belangrijke factor waarover je je geen zorgen wil maken.

Zorg voor een schone werkomgeving en geschikte persoonlijke bescherming. We begrijpen dat jouw processen foutloos moeten verlopen. We weten dat hygiëne een must is. Daarom staat ABENA aan je zijde. We kunnen jou volledig voorzien in alle middelen om voedsel te verwerken in een veilige en schone omgeving. 

Uitgelicht

Probeer nu ABENA's handschoenen

Een goede bescherming van de handen is belangrijk. Welke werkzaamheden er ook uitgevoerd worden. Zeker wanneer je in aanraking kunt komen met verschillende soorten vuil, productieafval en schoonmaakmiddelen. Maar ook bij de verwerking van voedsel.

 

 

Onderzoekshandschoen ABENA Classic Protect 

De Classic Protect van ABENA. Deze allround onderzoekshandschoen is te gebruiken in voedselverwerking, schoonmaak en verpakking, in (bijna) alle denkbare toepassingen. De poedervrije nitrilhandschoen heeft een elastische pasvorm en werkt daardoor erg prettig. De maatvoering is van S tot en met XL. Zonder latexeiwitten, dus veilig te gebruiken bij latexallergie.

Hygiëne en voedselveiligheid zijn geen uitdaging meer

Elke stap in het voedselverwerkingsproces vraagt om hygiëne. Daarom zorgen we dat ons aanbod volledig aansluit op jouw proces: van beschermende kleding tot schoeisel, van bescherming van het product tot alle materialen om de omgeving schoon te maken. En natuurlijk schoon te houden.

Professionele producten voor hygiënische voedselverwerking

Productgroepen

Handschoenen

Beschermende kleding

Papier

Schoeisel

Schoonmaak

Afvalmanagement

Zekerheid en vertrouwen staan voorop​

Certificeringen en wetgeving

Kwaliteitscontrole, volledige traceerbaarheid en uitgebreide documentatie stellen wij als standaard. Wij vinden het belangrijk om je vertrouwen te winnen en behouden. ABENA Groep is gecertificeerd volgens: ISO 9001, ISO14001, ISO50001, FSC en PEFC. 

Uit ons kenniscentrum

Wat is het verschil tussen food grade, food safe en FDA compliant | ABENA

Wat is het verschil tussen Food Grade, Food Safe en FDA Compliant?

Veiligheid van voedsel is onvermijdelijk. Ontdek de termen 'Food Grade', 'Food Safe' en 'FDA Compliant' voor voedselgeschiktheid.
Lees meer
Vogelgriep wat is het en hoe kun je besmetting voorkomen | ABENA

Vogelgriep wat is het en hoe bescherm je jezelf

Ontdek vogelgriep: risico's, bescherming. Lees meer over deze ziekte en hoe je jezelf kunt beschermen.
Lees meer
Vegatrends 2024 ABENA

De vegatrends van 2024

Vegetarische en veganistische voeding groeit en verandert voortdurend. De Vegetariërsbond identificeerde zeven trends voor 2024.
Lees meer
Trends in voedselverwerking ABENA

Trends in voedselverwerking

Voedselfabrikanten staan voor uitdagingen in een veranderend landschap. Ontdek 6 trends en reactiestrategieën voor 2024.
Lees meer
Handschoenen voor hygiëne en bescherming in de beautybranche | ABENA

Ga voor een constante productkwaliteit

Duurzame alternatieven voor plastic groeien snel, maar het beoordelen van leveranciers blijft een uitdaging. Hier zijn tips.
Lees meer
Varkenspest: wat is het en hoe voorkom je verspreiding - ABENA

Varkenspest, wat is het en hoe voorkom je het?

Leer over Varkenspest: symptomen, preventie. Voorkom verspreiding van dit virus in Nederland.
Lees meer

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke product eigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee. Ga naar contact

Because-we-are-food
Over ABENA

Because we care

Abena is van oorsprong een Deens familiebedrijf, waar altijd aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is. De producten van Abena zijn voorzien van diverse toonaangevende milieukeurmerken, zoals het FSC®-keurmerk, Cradle-to-Cradle, ISO-certificaten en MVO keurmerken. Ook van de leveranciers waarmee we samenwerken, verwachten we dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidsstandaarden. Zo willen we een verschil maken voor de maatschappij én voor het milieu.