Informeer je klanten

De beste voorlichting voor je klanten

De impact van de nieuwe EU-wetgeving op de groothandel is groot. Denk aan het aanpassen van je assortiment. Het op tijd uitfaseren van het verboden plastic, zodat je niet met een restvoorraad zit. En het voorradig zijn van de vervangende alternatieven. 

Voor je klanten verandert er ook een heleboel. Die zullen vast vragen hebben over vergelijkbare duurzame producten, wanneer die te bestellen zijn en wat de invloed is op de prijs. Deze vragen wil je niet in één keer tegelijk krijgen. Om die reden hebben wij bij Abena Re-Seller een professioneel communicatiepakket voor je klaarstaan. 

Licht je klanten eenvoudig voor met het communicatiepakket

Voorkomen is beter dan genezen. Dat betekent dat je je klanten op tijd moet informeren over de nieuwe wetgeving en wat er voor hen gaat veranderen. Dat voorkomt een hoop vragen en gedoe. Het communicatiepakket van Abena bestaat uit de volgende elementen die je met één klik kan downloaden. 

Met dit communicatiepakket informeer jij je klanten pro-actief én met weinig moeite over de nieuwe wetgeving. Zo ondersteun jij je klanten in hun stap naar de toekomst. 

Communicatiepakket aanvraag

Alles over de nieuwe SUP-wetgeving verzameld

Abena heeft alle belangrijke informatie rondom de nieuwe ‘single use plastics’ wetgeving verzameld én verdeeld in vier centrale thema’s. Je bent nu in het thema ‘voorlichting’. Klik hieronder door naar één van de andere thema’s en bereid jezelf en je klanten voor op de nieuwe wetgeving. 

Alles voor de
vleesverwerking

Alles voor de
visverwerking

Alles voor overige
voedselverwerking

Onze professionele producten voor voedselverwerking

Productgroepen

We zorgen voor jou

Veiligheid en keurmerken

Veiligheid staat altijd voorop en al onze producten zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Onderschreven door onze milieu- en kwaliteitskeurmerken zoals het Nordic Swan Ecolabel, FSC keurmerk en ISO certificeringen. Meer weten?

ABENA staat aan je zijde

De beste bescherming en hygiëne

Wij geloven dat goede bescherming en hygiëne bijdraagt aan jouw kwaliteit van dienstverlening. Onze professionele producten staan garant voor kwaliteit, huidvriendelijkheid en de beste bescherming. 

Lees over ABENA op Abena-Nederland.nl

Kenniscentrum

Uit ons kenniscentrum

Geen pagina's om weer te geven