Wij zijn er voor je

Wij zijn er voor jou, zorgheld

Alle zorgprofessionals die zich dag in, dag uit inzetten voor hun medemens. Die tijd, liefde en energie steken in de verzorging van een ander. Die hard werken, zonder daar iets voor terug te verwachten. 

Weet dat wij zien wat jij voor anderen betekent. Weet dat wij er voor jou zijn. Met onze hulp én onze producten.

Samen werken aan grip op goede zorg

Over Abena

Jij zet je elke dag in om zo goed mogelijk voor anderen te kunnen zorgen. En daar willen wij je graag bij helpen. Daarom hebben we samen met zorgprofessionals tien aandachtspunten voor goede zorg geformuleerd. Van het voorkomen van natte bedden tot het terugdringen van fysieke belasting. Op al deze gebieden kunnen we samen de zorg verbeteren, door jouw expertise en praktijkervaring te combineren met onze producten, diensten en kennis.

Abena is een wereldwijd opererend familiebedrijf met Deense roots. Sinds 1953 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van incontinentiemateriaal en andere verzorgingsproducten. Het is onze missie om samen met zorgprofessionals grip te krijgen op goede zorg. Daarvoor leveren we niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar delen we ook onze kennis op het gebied van incontinentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitaire dienstverlening.

 

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Heb je een lastige casus, wij zijn er voor je!

Heb je een cliënt die iedere ochtend wakker wordt in een nat bed? Heb je een vraag over het aanleggen van incontinentiemateriaal? Maak je je zorgen over een cliënt met huidproblemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je.

Laden

Kenniscentrum

In ons kenniscentrum vind je tientallen artikelen op het gebied van continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitaire dienstverlening. Doe er meteen je voordeel mee!

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: