Kim Dings is Programma Manager Digital Solutions en is verantwoordelijk voor de digitale oplossingen van ABENA in Nederland: het bewezen effectieve slimme incontinentiemateriaal ABENA Nova en Aquatime, de slimme drinkbeker die nog in de Verkenningsfase zit. Kim zorgt – samen met collega’s en klanten – dat de digitale oplossingen goed zijn afgestemd op de behoefte van de gebruikers én dat de producten daadwerkelijk van meerwaarde zijn in de praktijk. Ze bouwt het netwerk – zet de digitale koers uit voor ABENA Nederland en zorgt voor een duidelijk positionering van de digitale oplossingen. Samen met de Implementatiemanager is zij verantwoordelijk voor een effectief implementatieproces en ontwikkelt zij de implementatieroute slimme inco. Als voormalig Communicatiemanager en Account Executive is zij iemand die lastige materie snel eigen maakt de vertaalslag naar begrijpelijke informatie voor alle doelgroepen. Ze heeft hart voor de zorg en is graag in de zorgpraktijk te vinden om de uitdagingen van de zorg écht te begrijpen. Haar motto? Samen werken aan grip op goede zorg.

Blogs

abena grip op goede zorg in nederland voor een hoge kaliteit van het leven (2)
Rowan Fleuren

Grip op goede zorg met Abena

Grip op goede Zorg Wat is Grip op goede zorg? Natte bedden als gevolg van incontinentie. Huidproblemen bij cliënten. Een infectie-uitbraak. Wat hebben ze gemeen?

Lees meer »

Infectiepreventie zorginstellingen

Alles voor hygiëne en infectiepreventie in de zorg Toolbox voor zorgprofessionals Handige tools die je helpen om problemen rondom infecties aan te pakken. Download toolbox

Lees meer »

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: