Abena producten

Continentiezorg producten

Wij geven je graag grip op kwaliteit van continentiezorg door het leveren van goede kwaliteitsproducten. Wij bieden een breed assortiment incontinentieproducten voor urine- en/of ontlastingsverlies, onderleggers en beschermzakken voor postoel of bedpan. 

Huidverzorgingsproducten

Een gezonde huid draagt bij de kwaliteit van leven van cliënten. Ook en vooral bij incontinentie. Een rode huid wordt vaak geaccepteerd als iets dat erbij hoort. Met de juiste huidverzorgingsroutine en producten voor de verzorging en bescherming van de huid kun je dit voorkomen en de huid herstellen.

Infectiepreventie producten

ABENA biedt een brede range aan beschermingsproducten en producten die zorgdragen voor een goede hygiëne op leef- en werkplek. Bekijk ons assortiment mondmaskers, handschoenen, beschermende kleding en beschermzakken voor postoel en bedpan.

Facilitaire producten

Een schone en veilige werk- en leefomgeving is een belangrijke voorwaarde om goede zorg te kunnen verlenen. Wij bieden goede facilitaire producten op het gebied van reiniging en hygiëne, hygiënepapier, afvalbeheer en foodservice disposables. 

Ons kenniscentrum

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: