Assortiment Packaging

Bekijk hier het volledige aanbod in hoogwaardige persoonlijke bescherming. Onze aandacht voor kwaliteit, certificeringen en duurzaamheid dragen bij aan een geschikt assortiment voor de verpakkingsindustrie.

Het team van experts staat voor je klaar voor al jouw vragen! Ons totaalaanbod maakt inkopen makkelijk, daarnaast ben je verzekerd van producten die doen wat je verwacht. Win-win!   

Professionele producten voor een veilige werkomgeving

Productgroepen Verpakking

Handschoenen

Beschermende kleding

Papier

Schoeisel

Schoonmaak

Afvalmanagement

Meer weten? Stel jouw vraag aan Support

Wil je meer weten over het assortiment? Lobke en Willem van Sales Support staat voor je klaar. Mail ons met jouw vraag of bel ons

Kies voor hoogwaardige handschoenen

Zorg voor een gezonde huid, door medewerkers te beschermen met geschikte handschoenen. Wist je dat wij óók handschoenen bieden die extra robuust zijn, voor het zware werk?

reinigen of desinfecteren in de voedingsindustrie ABENA

Reiniging met ABENA’s merken

Kies voor jouw assortiment schoonmaak- en hygiëneproducten bij ABENA. 

Puri-Line reinigingsmiddelen

Leer het merk Puri-Line kennen – ABENA’s eigen schoonmaakassortiment met Scandinavisch Ecolabel, huidvriendelijk en effectief.

Moppen, bezems, trekkers en doeken

Moppen, bezems en microvezeldoeken. Met ABENA’s microvezeldoeken kies je voor resultaat. Met onze Soft serie verwijder je tot 99,9% van de aanwezige bacteriën. Deze doek beschikt over het Nordic Ecolabel. Dit is een garantie dat een product in alle fasen van zijn levenscyclus voldoet aan de hoogste kwaliteits-, gezondheids- en milieueisen.

Beschermende kleding

Ons assortiment voldoet aan Europese wetgeving en regelgeving zoals HACCP. Voor optimale hygiëne bieden we persoonlijke beschermingsmiddelen, voor gehoor, hoofd, ogen, handen, lichaam en voeten en voor alle toepassing in alle situaties.

Schoeisel

Ben jij al bekend met Sika? Stevige, robuuste werkschoenen voor in de industrie of horeca. Wij leveren jou hoogwaardige werkschoenen voor elke denkbare werkruimte. 

 

Afvalmanagement

Waar gewerkt wordt, ontstaat afval. Dat is een gegeven. Zorg dat je afval snel en goed verpakt en afvoert. Stevige zakken waar nodig, dun waar mogelijk. We kijken met je mee én bieden je de beste optie. 

Hygiëne papier

Jouw assortiment hygiënepapier vind je hier ook. Hygiënisch werken is van belang voor de gezondheid. Ontvang de door jouw gewenste kwaliteit en kies voor duurzame opties. Toiletpapier, vouwhanddoeken, poetspapier en de bijbehorende dispensers. We hebben het geschikte reinigingspapier voor jou.

Kennismaken of een vraag stellen?

Laat je gegevens achter en geef aan waarover jij meer wil weten. Onze product experts nemen contact met je op binnen één of twee werkdagen. 

Ken jij onze experts al? Maak kennis met Serge, Lobke, Willem, Mijke, Bart en Ellen. Geen vraag is hen te gek. Jouw persoonlijke adviseurs in veilig en hygiënisch werken. We begrijpen welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn én alle regelgeving is ons bekend. Heb jij vragen over veilig en hygiënisch werken? We kijken graag met je mee.